duminică, 13 septembrie 2009

Azi reincep "Dedicatiile", invitat de marca-Paula Seling

    Azi, 13 septembrie, zi cu noroc si buna dispozitie! Asta pentru ca ne reintalnim cu romanii din toata lumea la TVRinternational, pe care ii vom provoca sa ne povesteasca cum le-a fost vacanta si reintalnirea cu cei de acasa, cu familiile, pentru ca, bineinteles, obligatoriu ne-au vizitat Romanica cea draga. (O criticam noi cand suntem acasa, dar tare ne mai e dor de ea cand plecam departe.)
    Ne vom bucura azi de prezenta Paulei Seling. Revine la noi in emisiune cu stiri proaspete-incepe un turneu in Canada impreuna cu Mihai Traistariu, la finele lui octombrie. Ne va vorbi printre altele si despre cele doua festivaluri la care a fost prezenta luna trecuta in calitate de concurent si respectiv membru al juriului.Dar mai multe despre ce a facut si ce va face Paula vor afla doar cei care se uita la noi, o vor admira si o vor asculta cantand.
Ne vedem la orele 22.00, in direct si pe www.tvr.ro la sectiunea live webcast dar si la emisiuni inregistrate de la A la Z, pe acelasi site, dupa terminarea emisiunii.


Posted via email from Sylvie

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu