duminică, 1 noiembrie 2009

Claudiu Mirica solo!

            In ultimele 2 saptamani am avut invitati de marca la "Dedicatii muzicale" la TVRi!
            A revenit Mihai Traistariu la noi in platou, un prieten vechi al emisiunii noastre, sa ne vorbeasca despre ultimele pregatiri pentru turneul din Canada, unde canta alaturi de Paula Seling. Cele mai bune voci in turneu, intrun sir de concerte live. Intre timp, deja au ajuns in Canada, le uram succes!
            Nu mai departe de saptamana trecuta, telespectatorii s-au bucurat sa il vada la TVRI, alaturi de noi, pe Gheorghe Zamfir, un artist care apare rar la televiziuni, nu prea acorda interviuri oricand, caruia ii multumim pentru privilegiul de a veni in emisiune.Vinovat de prezenta domnului Zamfir in emisiune a fost si complicele nostru, Gheorghe Palcu.
            A fost o admosfera calda si prietenoasa, maestrul a vorbit cu emotie despre muzica Domniei Sale, despre vremurile in care circula "Zamfirita"-o boala de care sufereau toti cei indragostiti de muzica lui, dar si despre proiectele in care este acum implicat. Daca vreti sa  revedeti emisiunea, puteti accesa www.tvr.ro, sectiunea "Emisiuni inregistrate de la A la Z", alegeti emisiunea din 25.10.09.
            In aceasta seara, prima din Noiembrie, vine un alt prieten al emisiunii sa ne vorbeasca despre noul sau statut.In muzica romaneasca! Pe Facebook a declarat prietenilor ca a trecut de la : "Intro relatie dificila" la "singur". Singur, single, seul, solo....poti sa-i spui cum vrei, noi ca interpret solo l-am recunoscut demult, el insa, nu prea a recunoscut statutul sau din ultima vreme.El este Claudiu Mirica si va asteptam, sa intrati in direct cu noi, sa ii adresam intrebari, in intervalul orar 22.00-23.30, la TVR International.Iar pentru doamne si domnisoare are o dedicatie: "Parole, parole"-oare mai puteti crede in ele?

Posted via email from Sylvie

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu