vineri, 16 iulie 2010

Ne-am mutat la mare!

    Emisiunea "Dedicatii muzicale la tvri" s-a mutat cu totul la mare vara asta! Incepind de saptamana trecuta difuzam in direct sau inregistrat, emisiuni realizate la malul marii, in Neptun, si vrem sa stabilim un record, sa ne masuram puterea de convingere, sa vedem cati romani din afara granitelor vin sa se distreze cu noi la mare!
    Saptamana trecuta am avut un mare noroc si un mic ghinion! Mare noroc pentru ca l-am avut pe Aurel Moldoveanu invitat, alaturi de care ne-am distrat si noi si telespectatorii, ca de obicei, si micul nenoroc ni l-a adus vremea, pentru ca a fost foarte frig, dar am rezistat eroic si bineinteles ca a fost o exceptie care ne va confirma cat de frumoasa si calda va fi aceasta vara!
    O alta noutate: emisiunea se difuzeaza pe perioada verii, vineri de la 16.30 si duminica in reluare de la orele 22.00, ora de difuzare cu care de fapt erati obisnuiti!
    Asa ca azi, vineri 16.06.10 orele 16.30 e momentul pentru o noua intalnire, de data asta o reintalnire cu Betty Stroe, care la randul ei are un alt invitat si e insotita ca de obicei de iubitul ei impresar, sa ne vorbeasca despre cele mai proaspete realizari. O emisiune pentru prima oara inregistrata, care nu va avea telefoane in direct cu telespectatorii, dar asta nu inseamna ca i-am uitat, ca nu am facut referiri la domniile lor si nici ca nu ne vom reauzi in direct saptamana viitoare!

Fiti alaturi de noi azi la TVRi, incepind cu orele 16.30!

Posted via email from Sylvie

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu